×

Spar op til 80% på fede produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dagligt dagens deals fra DonDeal.dk.

Hos DonDeal.dk kan du finde en lang række fede tilbud på spændende produkter.

Ved at indtaste din e-mailadresse accepterer du at modtage nyhedsbrevene, og du kan altid afmelde servicen igen.

Don Deal sværger | Betingelser og vilkår

Señor Don Deal sværgerSeñor Don Deal sværger

"Alle virksomheder og leverandører på DonDeal har vi fuld tillid til og vil i tilfælde af en dårlig oplevelse på DonDeal refundere beløbet som DonDeal Dollars. Vi står inde for alle handler indgået i DonDeal-universet. Altid tag fat i os hvis du har spørgsmål, ris eller ros."

- Lasse Fisker, CEO, DonDeal IVS 

Vilkår og betingelser

Ved accept af aftalen her indgår du en juridisk aftale mellem dig selv, Forhandleren (leverandøren af ydelserne) og DonDeal IVS, hvis juridiske oplysninger følgende:

CVR: DK37594490
Blichersvej 6
8620 Kjellerup

Priser

Vi tager sammen med Forhandleren forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er inklusiv moms. Dealiesta kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

Levering og lager

Det fremgår af enhver deal, hvornår produktet leveres til dig. Der tages forbehold for forsinkelser.

Forudbetaling

Fremgår dealen som 'forudbetalt', bliver pengene hævet hos dig med det samme du færdiggør købet. Altså bliver pengene hævet før afsendelse af din pakke finder sted.

Betaling

Hos DonDeal tilbyder vi vores kunder at handle med kreditkort via. bl.a. Stripe. Stripe er et af verdens mest sikre betalingssystemer.

Reklamationsret

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dag vi registrer din pakke som afsendt. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen sendes tilbage i ubeskadiget stand og i originalemballagen. Originalemballagen må derfor ikke være brudt. I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varerne.

Hvis du får pakken leveret med GLS, og du lader pakken ligge på det ønskede sted for afhentning, trækkes der et returneringsgebyr på 50 kroner fra dit resterende beløb.

Ved returnering af penge, fratrækker vi fragtprisen (+ evt returneringsgebyr) og returnerer restbeløbet.


Nyhedsbrev

Modtag nye deals i din indbakke!

Flere deals