×

Spar op til 80% på fede produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dagligt dagens deals fra DonDeal.dk.

Hos DonDeal.dk kan du finde en lang række fede tilbud på spændende produkter.

Ved at indtaste din e-mailadresse accepterer du at modtage nyhedsbrevene, og du kan altid afmelde servicen igen.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række ofte stillede spørgsmål, så du hurtigt og bekvemt kan få svar på dit spørgsmål. Finder du ikke svaret her, er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.
1. Hvornår bliver min vare leveret?

Under hver deal, angives der, hvornår den specifikke vare senest leveres til dig. Er du i tvivl om dealens leveringsdato, så kan du let og enkelt finde det købte produkt og så kigge dato for levering.


2. Hvornår hæves pengene på min konti efter køb?

Pengene for dit køb hæves automatisk ved bestilling. Som det fremgår af enhver deal, er dit produkt forudbetalt, og dermed hæves pengene før afsendelse af produktet finder sted.


3. Jeg vil gerne returnere en vare. Hvad gør jeg?

Har du modtaget en vare, som du gerne vil returnere, kan du returnere den til nedenstående adresse. Venligst vedlæg note med ordrenummer og evt. grund til retur. Bemærk! at pakken skal være os i hænde inden dine 14 dages returret udløber.

DonDeal IVS
Blichersvej 6
8620 Kjellerup
Danmark


4. Jeg har sendt min pakke retur til jer, hvad skal jeg gøre?

Som udgangspunkt skal du intet foretage dig. Vi kontakter dig, hvis du mangler yderligere information om din returnering.


5. Jeg har modtaget en ødelagt pakke

Modtager du en pakke der er ødelagt eller på anden måde har taget skade under transport, skal du straks kontakte os. Så løser vi naturligvis problemet hurtigst muligt.


6. Jeg har modtaget en forkert vare, farve, størrelse eller lignende

Har du modtaget en forkert vare - eksempelvis forkert model, farve, størrelse eller lignende, bedes du kontakte os. Vi retter naturligvis op på sagen hurtigst muligt.


Nyhedsbrev

Modtag nye deals i din indbakke!

Flere deals