×

Spar op til 80% på fede produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dagligt dagens deals fra DonDeal.dk.

Hos DonDeal.dk kan du finde en lang række fede tilbud på spændende produkter.

Ved at indtaste din e-mailadresse accepterer du at modtage nyhedsbrevene, og du kan altid afmelde servicen igen.

Det rigtige panserglas!

Dealen udløber om 00 dage, 00 timer, 00 minutter, 00 sekunder
99,00 DKK
Du sparer 75%!

Værdi

399,00 DKK

Du sparer

300,00 DKK

Rabat

75%!

Detaljer

Du betaler kun 40 kroner i fragt, uanset antal
Produktet er forudbetalt og leveres senest
14 dages fuld returret

Yderligere information

OBS.. Du skal skrive hvilken mobil du har, i kommentarfeltet i checkouten.

Har du også fået nok af ridser, dyre reparationer og smadrede skærme? Så skal du investere i panserglas til iPhone. Hos dealiesta.dk er vi lagerførende i panserglas til alle de populære iPhones fra Apple. Du kan se vores store udvalg her på siden, og vi har altid hurtig levering. Panserglas er meget stærkere end det glas, der er monteret på din smartphone – og det holder til slag, tab af din smartphone og beskytter mod brugsridser. Et stykke billigt panserglas fra Digohobby.dk kan spare dig for dyre og besværlige reparationer af din iPhone eller smartphone.

Se vores guide i bunden! - SÅ NEMT ER DET AT MONTERE. 

Behold funktionaliteten og følelsen med din smartphone
Panserglas er meget kraftigt og holdbart, men panserglas har også den unikke egenskab, at det kun er 0,3 mm tykt. Det betyder nemlig, at touchskærmen på din iPhone eller smartphone fortsat reagerer lige så godt på inputs, som den gjorde inden montering af panserglas.

Producenter af de populære smartphones har endnu ikke udviklet skærmglas, der kan holde til slag og ridser – men her er panserglas redningen. Panserglas er nemlig mange gange stærkere end almindeligt skærmglas, og beskytter eksempelvis skærmen mod brud, selvom du taber din smartphone på gulvet. Det kan med andre ord spare dig for rigtigt mange penge i det lange løb.

Nemt at montere
En af de helt store fordele ved at anvende panserglas fra dealiesta.dk, er at vores panserglas er meget nemt at montere. Du skal blot rengøre skærmen på din smartphone med den medfølgende klud, og dernæst klæbe panserglasset på din smartphone. På bagsiden af panserglasset er der selvklæbende silikone, så du ikke selv skal bekymre dig om den rette mængde eller lignende. Du skal blot tilpasse panserglasset til telefonens sider, og så din smartphone beskyttet bedre end nogensinde før.

Medfølgende dit panserglas, er følgende:

  • Renseklud

  • Rensemiddel

Nyhedsbrev

Modtag nye deals i din indbakke!

Flere deals